Välkommen Maria och Christopher!

Vi välkomnar vår nya CFO Maria Larsson och vår nya Client Manager Christopher Valdmaa till teamet!

Maria har jobbat som auktoriserad redovisningskonsult på PwC innan. Hon har stenhård koll på siffrorna, ett härligt driv och en tydlig passion för rollen som CFO.

”Jag tycker verkligen mitt jobb är superskoj. Det bästa med InsightOne är personerna som arbetar här! Grymt bra gäng. På fritiden tycker jag om att umgås med nära och kära, äta god mat och träna.”

Christopher har tidigare erfarenhet som säljare på Management Events. Han tycker om att skapa kontakter, är initiativrik och sprider energi och entusiasm vart han än går.

”Jag bokstavligen brinner för Marketing och utmaningarna som kommer med försäljning. Jag kan inte tänka mig en bättre plats att kombinera detta och utvecklas inom. Just nu ser jag fram emot och har siktet inställt på första affären. På fritiden är det oftast mycket fart, sportmässigt vad som ligger närmst om hjärtat är tennisen som jag försöker hålla igång i bästa mån.”

Vi är super glada över att ha er båda med i teamet, det här blir bra!

 
 
 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2023 | Cookie Policy