Årets Uppdragsgivare är IF – grattis!

Vår egna Johan Lundin delade ut priset för Årets Uppdragsgivare på Guldnyckeln 2017 som gick av stapeln den 22 mars. Priset gick i år till IF för kampanjen ”Från kräng till kundvård”, stort grattis!

För: Från kräng till kundvård

”Förr trodde vi att man gjorde kunder lojala genom att erbjuda dem att köpa mer. Genom vårt arbete vi lärt oss en viktig läxa: Ingen kund förblir trogen för att vi erbjuder produkter till specialpris – snarare tvärt om. Det enda sättet att få människor att bli lojala är att vara bra och erbjuda något som är viktigt för kunderna på riktigt! Så istället för att prata om poäng – försöker vi förhindra olyckor. Vi tänker att omtanke är bättre än guldkort. Ett försäkringsbolag är världsmästare på att kunna förutse olyckor. Det är oss man ringer och berättar om inbrottet, sekunden efter att polisanmälan har gjorts. Det är oss man kontaktar när den nya mobilen fallit i toan eller när stormen fäller träd på taket. Vi vet och vi försöker dela med oss av vår kunskap. Det gillar vi, och det gillar även våra kunder!” – IF

Juryns motivering till vinsten:
Att göra hemläxan är inte det roligaste, det vet alla som gått i grundskolan. Men om man gör den ordentligt, i såväl det stora som i det lilla, kan man i förlängningen få både ära och berömmelse. Eller, som i det här fallet, nöjda och lojala kunder. Samt pris för bästa uppdragsgivare. Vi i juryn säger som kidsen: Tack IF! Och fortsätt med de höga ambitionerna.

Vinnare av Guldnyckeln 2017

 
 
 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2023 | Cookie Policy