InsightOne & Brain lanserar ny tjänst – SAM Insights

SAM Insights – ett helt nytt sätt att se på sin Online-trafik och koppla Mosaic Livsstilar till webbesökare & kunder, marknadsföring och CMS.

Mosaic Livsstilar är marknadsledande konsumentklassificeringar som genom Strategic Audience Map (SAM) görs tillgängligt för att appliceras på webbesökare och kunder Online.

Genom att använda SAM-tjänsten kan sajtägare addera en ny dimension på sina besökare som gör att man kan se personen bakom klicken, sidvisningarna och besöken. Addera information som köpkraft, livsstil, boendeform, bilägande och familjesituation för att skapa en tydligare bild av din webbtrafik och vad den innebär för dina affärer.

Kombinera Mosaic Livsstilar med er Online-data

Kombinera Mosaic Livsstilar med er Online-data för att kunna agera mer strategiskt i era digitala kanaler. Vi erbjuder export och integration mot era olika affärssystem för att ni ska kunna nyttja all er data, i alla kanaler och i alla system. I motsats till andra Online-aktörer skapas transparens och insikter hos er, inte i leverantörens algoritmer.

SAM gör det möjligt att integrera databerikning med ert CMS för relevantare kundupplevelser, koppla mot ert CRM för att addera online-information på era kunder, synka era Online-kunder för att identifiera era lönsammaste kundsegment och gå från insikt till action omedelbart.

Omsätt insikterna programmatiskt

Det unika med SAM Insights är att de insikter du får kan omsättas i programmatisk marknadsföring genom – Mosaic Online. Dessa finns för annonsstyrning i samtliga DSPer på den nordiska marknaden.

Vi erbjuder ett enhetligt dataset som kan omsättas både strategiskt och praktiskt mot kund, besökare och prospekts. Både ”outbound” och ”inbound” – alltså både för kundkommunikation och marknadsföring mot nya potentiella kunder.

Gå från insikt till action med Strategic Audience Map.

https://strategicaudiencemap.com

För med information, kontakta:

 
 
 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2024 | Cookie Policy