Insight – ett webbinarium om datadrivna kund- och marknadsinsikter
 

Insight Webbinarium 11 maj 2023

Hur jobbar Smarteyes med datadrivna kundinsikter i sin kund- och produktutveckling?Mosaic™ som verktyg för ökade kundinsikter och datadrivet arbete i olika branscher

Tema: Kundinsikt med Mosaic™ | När: Torsdag 11 maj, kl 08.30–09.30

Under webbinariet får du höra Sofia Bergström, CRM Manager på Smarteyes, dela med sig av hur hon med hjälp av segmentering och Mosaic™ fått fram fördjupade kundinsikter på flera olika företag, inom olika branscher, under sina år som både CRM konsult och anställd. Dessa insikter har använts på olika sätt i organisationerna och gett bra underlag för att fatta beslut kring så väl marknadsföring som produktutbud. Insteget har varit relativt litet i samtliga fall, men resultaten har varit tydliga och har på kort tid lett till ökad effektivitet, förbättrad träffsäkerhet och värdefull kundutveckling.

Under morgonen får du även höra Markus Jürss, Sverigechef på InsightOne, berätta om värdet och möjligheterna som uppstår både strategiskt och operativt, när man kombinerar internt med externt data. Magnus Rimsby, Insight Director på InsightOne, hörs också i den avslutande diskussionen kring insiktsarbetet med Sofia. Som moderator har vi i vanlig ordning fantastiska Anna Bellman.

Det här webbinariet ger dig inspiration och matnyttiga tips med konkreta exempel på hur du kan använda Mosaic™ och datadrivna kundinsikter för såväl kund- som produktutveckling.

Insight är ett webbinarium för dig som jobbar med marknadsföring, CRM eller konsumentinsikt på B2C-företag eller byrå. Webbinariet ger dig ovärderliga insikter om hur du kan ta er marknadsföring till nästa nivå.

Välkommen!

Sofia Bergström

CRM Manager, Smarteyes

Sofia har en djup och bred erfarenhet av att arbeta med CRM, kundutveckling och kommunikation från flertalet företag och branscher. 2016 stötte hon på Mosaic som funnits med i verktygslådan sedan dess.

Markus Jürss

Country Director Sverige, InsightOne

Markus hjälper företag med strategiska och operativa marknadsfrågor. Fokus ligger i att leverera data och kundinsikter av högsta kvalitet som hjälper marknadsförare bygga lönsamma varumärken smart.

Anna Bellman

Moderator

Anna är en inspirerande och erfaren kommunikationsexpert. Hon brinner för samtal som vågar utmana och fördjupa. För kommunikation som leder människor till nya insikter och perspektiv.

Vid frågor kontakta: sales@insightone.se


Intresserad av att veta mer om vad InsightOne kan tillföra för data och kundinsikter inför era marknadsföringsbeslut? Kontakta oss så berättar vi mer.

 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2024 | Cookie Policy