Markus Jürss har utsetts till ny vd för InsightOne Nordic.
 

Markus Jürss ny vd för InsightOne

Markus Jürss har utsetts till ny vd för InsightOne Nordic. Han tillträder sin nya befattning 1 oktober 2023.

Markus har lång erfarenhet av kundinsiktsfrågor, data och affärsutveckling. Efter ett par år på reklam- och mjukvarusidan och mer än 15 år inom datadriven konsumentmarknadsföring, har han en unik kunskap kring hur man använder data för att bli lönsammare och mer relevant mot sina kunder.

­– Vi är mycket glada över att Markus börjar som vd för InsightOne. Hans erfarenhet av affärsutveckling kring strategiska och operativa marknadsfrågor kommer att vara en värdefull tillgång för InsightOne:s fortsatta utveckling. Det är också en fördel att han har så bred erfarenhet av konsumentdata och är lyhörd för kundernas behov, säger InsightOne:s styrelseordförande Atle Hidajat. 

Markus är sedan tidigare delägare och har varit med på InsightOne:s resa de senaste 15 åren. Han har arbetat i rollen som både Försäljnings- och Sverigechef tidigare.

– Jag ser verkligen fram emot att lyfta blicken lite till mot övriga delar av vår skandinaviska organisation, även om jag tidigare arbetat en del med detta. Jag vill fortsätta utveckla InsightOne:s viktiga arbete att möta utmaningarna inom insiktsdriven och agerbar kundinsikt och ytterligare stärka vår förmåga att hjälpa företag bygga lönsamma varumärken, säger Markus Jürss.

Markus efterträder InsightOne:s tidigare vd, Geir Olav Iversen, som fortsätter insiktsarbetet på InsightOne Norge.

För mer information, kontakta:
Atle Hidajat, atle.hidajat@insightone.no
Markus Jürss, markus.jurss@insightone.se

 
 
 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2024 | Cookie Policy