William Sandberg, marknadsanalytiker
 

Välkommen William!

Äntligen tillbaka till kontoret efter några lata semesterveckor och vi startar igång med att välkomna William Sandberg – vår nya marknadsanalytiker till teamet i Stockholm.

William har jobbat med allt från lastbilstvätt och smältverksarbete till CRM-sälj och några tådopp i kvalitativ marknadsanalys av nya innovationer under studietiden, vilket väckte hans intresse för analysyrket. Med en civilekonomexamen inom handel, logistik, affärsutveckling, internationalisering och management kunde vi inte ha prickat mer rätt i rekryteringsdjungeln. 

«Som marknadsanalytiker på InsightOne förväntar jag mig ett yrke som kommer innebära en kombination av problemlösning och relationsbyggande med interna och externa kontakter. Jag ser en oändlig möjlighet att fördjupa mig inom analysyrket. Här kan jag verkligen bli expert på något och dessutom inom ett ämne som fascinerar mig. »

«Varför valet på InsightOne känns helt rätt, beror även på mina fantastiska kollegor. På InsightOne finns en hälsosam kultur där vi hjälper varandra och jag upplevde en stark tillit från kollegor från dag ett – frihet under ansvar helt enkelt.»

Med rötterna i Skellefteå besitter han en kanske inte helt oförutsägbar förkärlek till just hockey, jakt och fiske. Självklart är favoritmaten pitepalt och favoritlaget Skellefteå AIK. Men inte helt sällan hittar vi spår av hans konstnärliga ådra på whiteboarden också. 

«Stand-up, gitarrspelande och måleri är även stora intressen. I mig hittar ni en spännande mix av en landsbyggdtraditionalist och en medveten urban pionjär helt enkelt – i alla fall på intressefronten. »

Vi ser fram emot att lära känna dig än mer William. Varmt välkommen!

Mer information om oss hittar du här:


 
 
 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2024 | Cookie Policy