Victor Löfgren, marknadsanalytiker.
 

Välkommen Victor!

Vi växer så det knakar så idag vill vi välkomna ännu en ny kollega till teamet i Stockholm – Victor Löfgren, marknadsanalytiker.

Victor kommer närmast från Klarna där han ingick i ett analys-team som hanterade försäljning och outsorcing av inkassoskulder. Han ansvarade för teamets egna data samt dataflödet mellan Klarna och externa inkassobolag. 

«Som implementationsspecialist på Klarna fick jag hantera stora mängder känslig data i en högintensiv miljö, vilket var otroligt lärorikt.»

Dessförinnan läste han företagsekonomi och Statsvetenskapprogrammet med inriktning på finans vid Stockholms Universitet. Några extra kurser i statistik, programmering och databaser fick det bli också. Slutligen blev det en spännande utbytestermin till Bristol i England innan han tog sina första steg inom data och analys på arbetsmarknaden.

«Jag älskar data, att lära mig nya saker och att kunna ge svar på svåra frågor. Att då få en chans att fördjupa mig inom data-analys och att arbeta varierat mot olika kunder i projektform hos InsightOne kändes väldigt lockande när jag sökte tjänsten. Dessutom var det ett plus att jag hört väldigt gott om arbetskulturen på InsightOne.»

När Victor inte sitter vid tangentbordet befinner han sig helst i skärgården på en guppande segelbåt eller utförs i skidbacken och skriksjunger på afterski. Hemmavid odlar han gärna en och annan chilifrukt eller tomat, spelar tv-spel eller kopplar av med en bra bok. Just nu avhandlas Stephen Kings bokserie The Dark Tower.

Vi är så glada att ha dig med i gänget Victor, varmt välkommen!

Mer information om oss hittar du här:


 
 
 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2024 | Cookie Policy