Matthias Data Developer
 

Välkommen Matthias!

Vi inleder den här kalla våren med ett varmt välkomnande av Matthias Hällsten – vår nya Data Developer till teamet i Stockholm. 

Matthias kommer närmast från Klarna där han spenderade sina första två år på kundtjänst innan hans karriär tog fart inom programmering. Senare delen av tiden på Klarna ingick han i ett analys-team där han fick utveckla data-flöden mellan Klarna och externa inkassoföretag. 

«Under tiden som programmerare på Klarna gick min utvecklingskurva spikrakt uppåt och jag utvecklades snabbt inom programmeringsspråken SQL och Python, men även inom det agila arbetssättet och i att arbeta under högt tempo.»

«Företagsidén hos InsightOne lockade mig till att söka tjänsten – hur vi jobbar med data för att bidra med insikter till företag som hjälper dem att växa.»

«Jag ser fram emot möjligheten att få vara med redan på idéstadiet där jag utvecklar dataprojekt från A till Ö. Jag brinner för att lära mig nya saker och att skapa värde för mina kollegor genom smarta lösningar och effektiva processer.»

Utanför arbetstid umgås Matthias gärna med vänner, oftast via datorn sedan pandemin bröt ut. Styrketräning har länge varit ett intresse och på senare tid har han som många andra snubblat in på padel-trenden med ett troget gäng som gärna kör några pass på varmare breddgrader. I och med möjligheterna med hybrid-livet tog han nyligen steget till att flytta till sin flickväns hemstad Nyköping efter 7 år i Stockholm och rötterna i Skellefteå. Glad i mat är han också och delger gärna sina recensioner till alla i sin närhet. Kul tycker vi.

Vi är så glada att ha med dig i gänget Matthias, varmt välkommen!

Mer information om oss hittar du här:


 
 
 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2024 | Cookie Policy