Marknadsansvarig
 

Välkommen Pernilla!

Idag vill vi välkomna Pernilla Widelund som marknadsansvarig till teamet i Stockholm. Hon kommer att ha hand om marknads-rodret under Emelies föräldralediget.

Pernilla har en bred utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenhet inom marknadsföring på små och stora företag inom retail och bildförsäljning – en bredd hon kommer ha stor nytta av i rollen som marknadsansvarig hos oss.

«Jag känner mig förväntansfull över allt jag kommer att få lära mig hos InsightOne om kundinsikt och att arbeta datadrivet för att spetsa sin marknadsföring.«

«Det sägs att 2022 kommer bli vårt bästa år – året då företagen kommer inse värdet av databerikning. Jag brukar alltid pricka in starten på en stark tillväxtfas på de företag och tjänster som jag har tagit mig an tidigare, vilket passar mig perfekt då jag trivs i händelsernas centrum och att få hjälpa till att driva utvecklingen framåt.«

När Pernilla inte klipper filmsnuttar eller skissar på snygga rubriker, upptäcker hon gärna nya utsikter, smaker och aktiviteter med familj och vänner – men återkommande är norra Gotland om somrarna. Estetik är viktigt för Pernilla, vilket spiller över både på hennes yrkesroll och privatliv.

Vi är väldigt glada att ha dig med i teamet Pernilla, hjärtligt välkommen!

 
 
 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2024 | Cookie Policy