Hand med ballong
 

Vi söker en Marknadsanalytiker / Data Scientist

Har du ett starkt intresse för insiktsdriven marknadsföring och statistisk analys? Trivs du i en projektledande roll med mycket kundkontakt? Vill du vara med och påverka strategiska beslut och operativa marknadsaktiviteter genom analys av data om kunder och konsumenter? Nu letar vi efter en engagerad marknadsanalytiker med intresse för datadriven marknadsföring och kvantitativ analys.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos oss på InsightOne.

Om företaget

InsightOne har en 30-årig historia i Norden och en ledande position inom analys av konsumenter och deras köpbeetende. Vi hjälper uppdragsgivare att identifiera, förstå och nå kunder och prospekts för att uppnå en större effekt av sina marknadsföringsinsatser. Vårt kontor ligger mitt i centrala Stockholm och har idag cirka 20 anställda i Norden och mer än 250 kunder i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

I rollen som marknadsanalytiker hos oss arbetar du mot den nordiska marknaden med fokus på Sverige. Du arbetar på kontoret i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadsanalytiker kommer du arbeta projektdrivet med fokus på insiktsdriven marknadsföring. Du kommer att analysera, processa och tolka data för att sedan kunna dra slutsatser som presenteras för kund. Som analytiker använder du dig av avancerade analysmetoder och komplexa mjukvarulösningar, exempelvis inom statistik. Uppdragen kan vara såväl strategiska som operativa beroende på kundens behov och mognad. Du kommer även att i tilltagande utsträckning vara delaktig i att pitcha lösningen och presentera slutresultatet mot kund. Med det underlag och de insikter som du tar fram får kunderna en bättre förståelse för sin marknad och kan på så vis effektivisera sina marknadsföringsinsatser.

Dina kunder är välkända märken på den nordiska marknaden och ditt arbete är företagskritiskt för kunderna du arbetar mot. Därmed är ditt arbete efterfrågat och dina resultat välkomna. Utöver ditt analysarbete stöttar du även säljkollegor vid behov, det kan handla om att ta fram underlag inför försäljningsmöten. Dina kontaktytor i rollen sträcker sig därför från kunder till både svenska och norska kollegor.

Du kommer att få den utbildning och introduktion som krävs för att kunna axla rollen som marknadsanalytiker. På sikt finns det möjlighet för dig att växa i företaget och ta dig an mer seniora roller.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning, gärna civilekonomexamen eller inom marknadsföring, Data Science eller motsvarande
• Minst två års erfarenhet som marknadsanalytiker
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Tekniskt intresse

Meriterande
• Erfarenhet från statistiska program och/eller viss programmeringskunskap
• Erfarenhet från Alteryx och Power-BI eller motsvarande

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är en nyfiken problemlösare med god förståelse för statistik och ett stort intresse för såväl datadriven marknadsföring som konsumentbeteenden. Det är viktigt att du är ansvarstagande och ödmjuk inför dina arbetsuppgifter. Du har en god social förmåga och trivs med att hålla presentationer inför kunder. Ytterligare ser vi att du har ett holistiskt synsätt. Då vi hjälper våra uppdragsgivare med att skapa smartare insiktsdrivna marknadsprocesser så är det av yttersta vikt att du utöver ett analytiskt sinne även har intresse av att göra affärer och god affärsförståelse.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och anser att välbefinnande och att ha roligt på jobbet leder till goda resultat. Därför lägger vi stor vikt vid social kompetens och förmåga att arbeta i team. Våra värderingar är att i relationen till varandra och våra kunder vara orädda, proaktiva och engagerande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur deras rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta Bravuras kandidatsupport på deras chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper de dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då Bravura gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!


Sökord: analys, analytiker, marknadsföring, data, insikter, marknad, InsightOne, civilekonom, Stockholm, centralt, konsumentbeteende, nordiskt, norden.

 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2024 | Cookie Policy