Vi söker en Data Developer

Vill du arbeta med datamigration och databasutveckling mot några av Sveriges största och mest välkända företag? Har du även kunskap och förståelse för back-end utveckling och söker en kreativ och bred roll? Hos InsightOne får du möjligheten att utvecklas i ett kundnära företag som hjälper sina kunder att skapa vassa marknadsföringskampanjer och tjänster.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos InsightOne.

Om oss

InsightOne är specialiserade inom marknadsföring och hjälper kundföretag som arbetar B2C att effektivisera analys- och kampanjprocesser genom datadriven konsumentinsikt. Vi erbjuder tjänster inom information, segmentering, databasutveckling och systemverktyg där vi har en ledande position på marknaden. Genom vårt arbete hjälper vi våra kunder att identifiera, förstå och effektivisera sina marknadsföringsinsatser.

InsightOne arbetar med några av Sveriges största och mest välkända företag inom näringsliv, industri och offentlig verksamhet. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och har idag cirka 20 anställda med kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Arbetsuppgifter

I rollen som Data Developer tillhör du företagets IT-team men har även ett nära samarbete med företagets säljare och analytiker. Du arbetar med både implementations- och förvaltningsprojekt med fokus på dataförädling. Insightone erbjuder både migration av data till kundföretags egna systemlösningar samt driftsätter lösningen lokalt. Arbetat sker dels manuellt men även genom automatiska byggda processer internt. Då leveransefterfrågan från kunder är stor kopplat till Cloud- och API-lösningar är sannolikheten även stor att du arbetar med, bland annat, API-utveckling samt mot kunders Cloud-miljöer exempelvis inom Azure/AWS.

Utöver interna samarbeten innebär rollen även att du arbetar direkt mot kund. Arbetet sker huvudsakligen i Microsofts produkter samt i det specialiserade analysverktyget Alteryx. Som Data Developer erbjuds du en gedigen introduktion, en bred och kreativ roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
• Erfarenhet av programmering, exempelvis från en tjänst som backend-utvecklare
• Erfarenhet av databashantering är meriterande
• Erfarenhet av SQL eller SQL-liknande språk är meriterande
• Erfarenhet av Cloud kunskaper såsom AWS och/eller Azure är meriterande
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Vi söker dig som trivs i en kundorienterad miljö där du har breda kontaktytor. Som person har du ett serviceinriktat sätt och tycker om att arbeta lösningsorienterat. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett tight team där du får ta initiativ. Då din roll innefattar hantering av stora mängder data krävs det att du har en analytisk förmåga. Slutligen är du en person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en förmåga att driva dem självständigt.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta Bravuras kandidatsupport via chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!


Sökord: Alteryx, IT, SQL, databashantering, segmentering, databasutveckling, datamigration, utvecklare, developer, databas, DBA, databasutvecklare

 
 
 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2021 | Cookie Policy