Vi söker en Data Developer

Vill du arbeta med databerikning, dataförädling och databashantering mot några av Sveriges största och mest välkända företag? Hos oss får du möjligheten att utvecklas i ett kundnära företag som hjälper sina kunder att skapa vassa marknadsföringskampanjer och tjänster.

Tjänsten fylld.

Tjänsten fylld.

Arbetsuppgifter

I rollen som Data Developer tillhör du IT-teamet på InsightOne som består av tre personer, men har även ett nära samarbete med företagets säljare och analytiker. Du arbetar med både implementations- och förvaltningsprojekt med fokus på dataförädling. InsightOne erbjuder både migration av data till kundföretags egna systemlösningar samt driftsätter lösningen lokalt. Detta innebär att du förutom interna samarbeten även arbetar direkt mot kund. Arbetet sker huvudsakligen i Microsofts produkter samt i det specialiserade analysverktyget Alteryx. Som Data Developer hos InsightOne erbjuds du en gedigen introduktion med stora utvecklingsmöjligheter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
• Erfarenhet av databashantering är meriterande
• Intresse för och erfarenhet av programmering
• Erfarenhet av SQL eller SQL-liknande språk är meriterande
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Vi söker dig som trivs i en kundorienterad miljö där du har breda kontaktytor. Som person har du ett serviceinriktat sätt och tycker om att arbeta lösningsorienterat. Du är flexibel och trivs med att arbeta i ett tight team där du får ta initiativ. Då din roll innefattar hantering av stora mängder data krävs det att du har en analytisk förmåga.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Alteryx, IT, SQL, databashantering, segmentering, databasutveckling, datamigration, utvecklare, developer, databas, DBA, databasutvecklare, datautvecklare, ETL

 
 
 
 
no en

InsightOne Nordic AB 2021 | Cookie Policy