Vi söker ambitiös Client Manager till vårt säljteam

Vill du jobba med expansivt och nytänkande bolag inom konsumentdata? Är du van vid att arbeta med komplex försäljning och har ett starkt affärs- och kundfokus? Då är du den Client Manager vi söker!

Sök tjänsten HÄR.

Bakgrund

 

InsightOne är ett framkantsbolag inom Consumer Insight och datadriven marknadsföring.

Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 1993 och har sedan dess erbjudit våra kunder kundinsikt och förmåga att kunna kapitalisera på sin egen data i marknadsföringsarbetet.

InsightOne är ett relativt litet bolag med stora kunder, våra kompetenser varierar från databasspecialister till kundanalytiker och säljande insightkonsulter. Kunderna utgörs huvudsakligen av de stora B2C-företagen så som ICA, KappAhl, Volvo Cars, Coop, Hitta.se, Folksam, TryggHansa, SAS m fl.

Vi som idag arbetar på InsightOne får arbeta med dessa bolag och deras utmaningar inom såväl CRM-arbetet som med strategier för hur deras segment och målgrupper ser ut.

Vi är inne i en expansiv fas och behöver utöka personalstyrkan med en erfaren säljare. Vi söker därför en driven person med ett starkt intresse för konsumentdata. I rollen som Client Manager kommer du att ha en nyckelroll i företaget. Ditt arbetsområde kommer huvudsakligen att vara Stockholm med omnejd, och en stor del av din arbetstid kommer att bestå av kundmöten.
 

Tjänsten

 

En Client manager på InsightOne ansvarar för att:

•  Söka upp och exploatera affärsmöjligheter i marknaden såväl som på befintliga kunder.
•  Konceptualisering och behovsanalys hos prospekt/kund.
•  Tillsammans med analytiker/databasspecialist utarbeta offerter
• Säkra affären och skapa avtal för licenser och projekt
• Kundvård mot befintliga kunder
• Presentera vid temadagar, frukostseminarier mm
 

Utbildning/erfarenhet

 

Minst tre års erfarenhet av komplex B2B- försäljning med goda resultat. Meriterande ifall du kommer i från media, data eller marknadssidan. Branscher där du behöver analysera kundens behov innan pitchen kan göras är ett krav. Det är starkt meriterande med en eftergymnasial utbildning motsvarande IHM i marknadsföring alternativt akademisk utbildning. Den akademiska inriktningen kan vara relativt bred men meriterande med inriktning mot marknadsföring, retail etc. Du behöver ha ett stort, för att inte säga brinnande, intresse för konsumentmarknadsföring och vad som gör oss så olika som konsumenter. Du behöver även ha grundläggande förståelse för vad CRM- och varumärkesarbete innebär samt inte vara helt främmande för hur en databas ser ut.
 

Som person är du

 

Du är driven, energisk, ihärdig, tålmodig och uthållig. Du är ansvarstagande och har en professionell framtoning. Du är en social och driven relationsbyggare med en positiv inställning och har en förmåga att inge förtroende. Du har sinne för affärer och en god förmåga att av egen kraft och initiativ driva din försäljning framåt. Du skall också trivas med att presentera och vägleda kunden på ett pedagogiskt sätt.
 

Vi erbjuder

 

• Ett utvecklande och stimulerande arbete i en professionell miljö

• Marknadsmässig grundlön och försäljningsprovision

• Placering i Stockholm

• Heltid

• Tillträde enligt överenskommelse

 

Sök tjänsten HÄR.

 
 
 
 
Vi finns i Stockholm och Oslo.
Vi finns i Stockholm och Oslo.