SAM Insights

Ett helt nytt sätt att se på er Online-trafik.

Kombinera Mosaic Livsstilar med er Online-data för att kunna agera mer strategiskt i era digitala kanaler.

 

Kombinera Mosaic med er Online-data

Genom att använda SAM-tjänsten kan du som sajtägare addera information som köpkraft, livsstil, boendeform, bilägande och familjesituation och skapa en tydligare bild av din webbtrafik och vad den innebär för dina affärer.

 

Genom att koppla dina online besökare till specifika Mosaic målgrupper kan du ta fram personaliserad kommunikation som addresserar besökarens verkliga preferenser och drivkrafter. Du får även insyn i vilka kampanjer som drar in vilka målgrupper, vilka som blir kunder, vilka som inte blir det, samt möjligheten att styra programmatisk annonsering till de olika grupperna.

 

Att förstå vilka människor som ligger bakom era webbesök ger möjlighet till mer strategisk kommunikation och digitala kampanjer med bättre resultat.

Funktioner och användning

Omsätt insikterna programmatiskt

Att marknadsföra stort och brett hör till gårdagen, särskilt om vi talar marknadsföring i digitala medier. Det gäller att hitta rätt budskap för rätt kund vid rätt tidpunkt.

 

Det unika med SAM Insights är att de insikter du får kan omsättas i programmatisk marknadsföring genom Nordic Data Resources målgrupper – Mosaic Online. Dessa finns för annonsstyrning i samtliga DSPer på den nordiska marknaden.

3 sätt att komma igång med SAM

En product utvecklad i samarbete med:

Vill du veta mer om hur SAM kan ta din digitala marknadsföring till en ny nivå?

Vi finns i Stockholm och Oslo.