Om oss

Vi älskar data.

Kort om oss.

 

Vi hjälper B2C företag att bli mer effektiva i sin marknadsföring genom datadrivna kund- och marknadsinsikter. En större förståelse för konsumenter och marknaden gör att du kan skapa relevant och anpassad kommunikation i alla aspekter av kundens livscykel.

 

Vår mission är att göra marknadsförare till företagshjältar genom datadrivna kundinsikter. Data har länge varit någonting som tillhört IT, men vi kämpar aktivt för att befria det. Data skall flöda genom hela organisationen och speciellt vara tillgängligt för marknadsföringsavdelningen.

Marketing Heroes are Born From Insight.

Kundreferenser.

 

Vi hjälper våra kunder med bl.a. insikt i livsstil & konsumtion, kund- och marknadsanalys, databerikning och datastrukturering, segmentering, kampanjuppföljning, digitala målgrupper & annonsering, ADR, områdesdata, lokaliseringsbeslut mm.

 

Personlig integritet,

Personuppgiftsbehandling och

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Datasäkerhet.

 

InsightOne är medlem i branchorganisationen SWEDMA och utöver att följa vad gällande lagar och förordningar föreskriver så säkerställer vi att i alla lägen skydda personlig integritet och att följa SWEDMAs riktlinjer angående god sed.

Därför är våra dataprodukter, såsom t ex Mosaic™ Livsstilar, statistiska data, d v s data som bygger på grupper av individer och som inte kan hänföras till enstaka fysiska personer.

InsightOne köper in data från olika källor för att skapa våra statistiska produkter. Vissa av dessa data innehåller personuppgifter vilka InsightOne behandlar såsom personuppgiftsansvarig.

 

 

 

Då den personliga integriteten är viktig för oss är de processer som vi använder i dessa behandlingar skapade med inbyggda integritetsskydd. I decennier har vi jobbat med pseudonymisering (även kallat kryptering/hashning) av identifierare för att förhindra direkt koppling till enskilda personer, detta för att ingen individs integritet skall kränkas vid behandlingen av dessa uppgifter.

 

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till gdpr@insightone.se

 

LADDA NER

Ladda ner mer information om datasäkerhet hos InsightOne.

 

Har du ett brinnande intresse för konsumentinsikt?

Jobba hos oss.

 

Har du ett brinnande intresse för konsumentinsikt? Ett öga för de nyaste trenderna inom marknadsföring och en obotlig nyfikenhet för det okända? Ja men då skall du höra av dig till oss.

Skicka CV + ansökan till: karriar@insightone.se

 

Vi finns i Stockholm och Oslo.