Vi söker Junior Marknadsanalytiker / Data Scientist

Har du ett starkt intresse för insiktsdriven marknadsföring och statistisk analys? Vill du vara med och påverka strategiska beslut och operativa marknadsaktiviteter genom analys av data om kunder och konsumenter? Nu letar vi efter dig som har intresse för datadriven marknadsföring och kvantitativ analys och vill ta nästa steg i din karriär.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som junior marknadsanalytiker kommer du arbeta projektdrivet med fokus på insiktsdriven marknadsföring. Du kommer att analysera, processa och tolka data för att sedan kunna dra slutsatser som presenteras för kund. Uppdragen kan vara såväl strategiska som operativa beroende på kundens behov och mognad. Du kommer även att i tilltagande utsträckning vara delaktig i att presentera lösningen och slutresultatet mot kund. Med det underlag och de insikter som du tar fram får kunderna en bättre förståelse för sin marknad och kan på så vis effektivisera sina marknadsföringsinsatser. Du kommer att få den utbildning och introduktion som krävs för att kunna axla rollen som marknadsanalytiker. På sikt finns det möjlighet för dig att växa i företaget och ta dig an mer seniora roller.

 

Sök tjänsten HÄR

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse, gärna i augusti
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: analys, analytiker, marknadsföring, data, insikter, junior, marknad, civilekonom, Stockholm, centralt, konsumentbeteende, BI, big data, konsumentinsikt, kampanj analytiker, data science, data scientist, machine learning

 
 
 
 
Vi finns i Stockholm och Oslo.
Vi finns i Stockholm och Oslo.