Vi söker Junior Data Developer

Vill du arbeta med datamigration och databasutveckling mot några av Sveriges största och mest välkända företag? Hos InsightOne får du möjligheten att utvecklas i ett kundnära företag som hjälper sina kunder att skapa vassa marknadsföringskampanjer och tjänster.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Data Developer tillhör du IT-teamet på InsightOne som består av tre personer, men har även ett nära samarbete med företagets säljare och analytiker. Du arbetar med både implementations- och förvaltningsprojekt med fokus på dataförädling. InsightOne erbjuder både migration av data till kundföretags egna systemlösningar samt driftsätter lösningen lokalt. Detta innebär att du förutom interna samarbeten även arbetar direkt mot kund. Arbetet sker huvudsakligen i Microsofts produkter samt i det specialiserade analysverktyget Alteryx. Som Data Developer hos InsightOne erbjuds du en gedigen introduktion med stora utvecklingsmöjligheter.

 

Sök tjänsten HÄR

 

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Alteryx, IT, SQL, databashantering, segmentering, databasutveckling, datamigration, utvecklare, developer, databas, DBA, databasutvecklare

 

 
 
 
 
Vi finns i Stockholm och Oslo.
Vi finns i Stockholm och Oslo.